afdrukken

Nieuwe reservatietool en winterregime 

Al enkele maanden zijn de IDM-recyclageparken enkel te bezoeken op afspraak. Heel wat bezoekers zijn enthousiast over deze manier van werken. IDM en haar gemeenten besloten daarom om dit systeem voor onbepaalde duur te verlengen.  

Geen afspraak geen toegang RP Lokeren
Waar maak je je afspraak?

Via het nieuwe reservatiesysteem: idm.mijnrecyclagepark.be.

Voordelen van de nieuwe reservatietool

Bezoekers zullen voortaan de keuze krijgen om een account aan te maken voor reservatie. Dit is niet verplicht, maar maakt het wel mogelijk om je historiek van afspraken te raadplegen, de afspraak te annuleren en in de toekomst zal je daarmee ook zelf je aangeboden gewichten en je kilogram-saldo kunnen raadplegen. Ook zonder account zal het mogelijk zijn om een afspraak te annuleren, via een link in de bevestigingsmail.

Door het nieuwe systeem wordt je afspraak ook meteen geregistreerd in de toegangszuil en hoef je de bevestiging niet meer mee te brengen.

Afspraakvrije dagen – hou rekening met winterregime!

De komende maanden zal getest worden met afspraakvrije dagen, afhankelijk van gemeente tot gemeente. Zo zullen de recyclageparken van Lochristi, Moerbeke en Zelzate vrij te bezoeken zij  op donderdag. In Zele is dat op dinsdag.

Opgelet: op 1 oktober treedt ook het winterregime in werking. Dat betekent dat er andere openingsuren gelden op de recyclageparken. Check dus zeker ook de website voor jouw recyclagepark of kijk in de afvalkalender of de recycle!-app wanneer het park open is.

Opgelet! Coronamaatregelen blijven geldig!

Tot nader order blijft het verplicht om een mondmasker te dragen tijdens je bezoek aan het recyclagepark. Bewaar ook afstand, met de parkwachters en de andere bezoekers.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig of heb je thuis geen computer? Bel dan gratis naar de Groene Lijn, op het nummer 0800 16 636.  Zij helpen je graag verder.

Hoofdzetel: Zelebaan 42, 9160 Lokeren - T. 09 348 43 97 - info@idm.be - Privacyverklaring
Ophaaldienst: Moortelstraat 16, 9160 Lokeren - T. 09 298 21 10 - BE 0214.014.167